Marjolein van Ewijk

Over Marjolein

Hi! Welkom! Ik ben Marjolein van Ewijk. Ik stel me even kort voor. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Eck en Wiel. Wat ik leuk vind, is de omgang met mensen. Zorgen voor een ontspannen avond, waar we lekker kunnen kletsen of juist even helemaal zen zijn. Alles is goed. Dat ik schoonheidsspecialiste ben geworden, is zo gek nog niet. Het vak zit al 3 generaties in de familie. Als je meer wil weten, maak dan een afspraak of scroll nog even verder 🙂

Dít vind ik belangrijk

Puur natuur

In de salon werk ik zoveel mogelijk met natuurlijke producten. Vandaar de naam: Puur bij Marjolein.

Echt ontspannen

Ben jij ook altijd overal en nergens druk mee? Hoe fijn is het dan om écht even te ontspannen. Zacht muziekje aan, kopje warme thee en lekker relaxen!

Voor jong en oud

Dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij me in de salon. Ongeacht leeftijd, gender of wat je je ook bedenken kunt.

Puur bij Marjolein Puurr Producten

Mijn achtergrond

In mijn familie zit al 3 generaties schoonheidsspecialistes. Daar heb ik het vak ook van geleerd. Vaak oefenen met oma & mam werpt zo zijn vruchten af. En natuurlijk heb ik ook een opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste.

Reviews Puur bij Marjolein

Reviews van klanten

Heerlijke behandelingen

Heerlijke behandelingen, in een rustgevende salon, waar je helemaal zen van terugkomt. Marjolein is niet alleen professioneel en bekwaam, maar ook heel gezellig! Enorme aanrader voor iedereen die zichzelf “me time” gunt.

– Elise

Eyebrows On Fleek

Altijd met de Eyebrows On Fleek de deur weer uit! Helemaal top!

– Lotte

Een echte aanrader!

De service bij Marjolein is altijd goed! Mijn moeder en ik komen regelmatig langs om te harsen en wij zijn altijd tevreden met het resultaat. Ook doet ze heel mooi gel nagels die lang mee gaan. Marjolein is een super gezellige meid en ook zeer professioneel, het is altijd heel gezellig bij haar op het salon. Een echte aanrader!

– Alice

Ontspannen en mooi de deur uit

Afgestudeerd, eigen prettige ruimte, en Marjolein weet wat ze wil en doet!
Alles gestructureerd, verzorgd en ze geeft prettige en heerlijke behandelingen met massage. Ik loop ontspannen en mooi de deur bij haar uit. Zeker bezoekje waard en kosten betaalbaar.

– Christa

Afspraak maken?